KIWA har en av Norges mest etterspurte HMS-etterutdanninger tilgjengelig for interesserte.

Post image
Våre kurs er egnet for ledere, verneombud og Amu-representanter. Men de kan også være verdifulle for deg som har ansvar eller oppgaver relatert til HMS-arbeidet i bedriften din.


Våre kurs er utviklet for ledere, verneombud og AMU-representanter, samt deg som har ansvar for det systematiske HMS-arbeidet i din virksomhet. 

Du vil få en bred forståelse for HMS og dets viktige rolle, samt lære om de beste praksisene og metodene for å implementere et effektivt og ansvarlig HMS-arbeid.

Våre erfarne instruktører vil gi deg en dypere forståelse for HMS og hvordan du kan bidra til en sikker, sunn og miljøvennlig arbeidsplass. 
Du vil også få muligheten til å knytte nettverk med andre ledere og beslutningstagere innen HMS, noe som vil styrke din posisjon som en ekspert innen feltet.
Se utvalg av diverse HMS-kurs her

Andre populære kurs som KIWA tilbyr:
Miljøsertifisering:
Miljøsertifisering er en prosess der en organisasjon kan bevise at den oppfyller bestemte miljøstandarder ved å bli sertifisert av en uavhengig organisasjon. Sertifiseringen viser at virksomheten tar miljøansvar og jobber systematisk med å redusere sitt miljøavtrykk.

FROSIO:
FROSIO er en organisasjon som tilbyr sertifiseringsordninger for malings- og overflatebehandlingsarbeid. FROSIO sertifiserer både personer og virksomheter innen bransjen. Sertifiseringen viser kompetanse og kvalitet, og gir kundene trygghet for at arbeidet blir utført på en sikker og effektiv måte.

ISO-sertifisering:
ISO-sertifisering er en internasjonal sertifiseringsprosess der en virksomhet beviser at den oppfyller bestemte standarder for kvalitet, miljø, sikkerhet og sosial ansvar. ISO-sertifisering viser at en virksomhet har et systematisk og kontinuerlig fokus på forbedring, og at deres produkter og tjenester er av høy kvalitet.Nedenfor er andre funksjoner og tjenester i tillegg til det som allerede er nevnt.
Vi har et bredt utvalg avalternativer som våre kunder kan dra nytte av.

Nedenfor finner du mer informasjon relatert til vår nettside:
  1. Kalibrering | Kiwa Norge
  2. Inspeksjon og uavhengig kontroll | Kiwa Norge
  3. FROSIO Kurs - Overflatebehandling og Isolering
  4. ISO 9001 - Sertifisering av kvalitetssystem
  5. HMS-kurs | Kiwa Norge
  6. ISO 9001 - Sertifisering av kvalitetssystem
  7. Bruinspeksjon av nye og eksisterende bruanlegg
  8. Varme arbeider kurs
  9. Stoffkartotek – Dokumentasjon og drift | Tjenester
  10. Dette må du vite om miljøsertifisering

Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.

sol er en del av Aller Media

Hvorfor ser du denne annonsen

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger

Les mer om innstillinger

Aller Media eier nettstedene Dagbladet, Sol, DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi

Les mer om Aller Media og annonser