Post image

Annonsørinnhold:

Arkel Innlandet AS har en stadig tilbakevendende kundemasse og betjener kunder i både privat- og bedriftsmarkedet. Våre ansatte er faglig meget dyktige og har til sammen godt over 75 års erfaring. Vi er stolt medlem av El-Proffen, Norges største elektrikerkjede.
Vi har i løpet av mange år tilegnet oss en solid kompetanse på installasjoner i forskjellige typer næringsbygg, alt fra utesteder og restauranter til betongfabrikker og bilopphuggerier.


Vi leverer installasjoner av alle slag i alle typer bygg og i alle størrelser og omfang. Fra de helt små servicejobbene som er helt nødvendige for den daglig driften til et selskap eller borettslag, til de større jobbene der f.eks. hele butikker eller kontorbygg skal etableres eller bygges om.


Vi leverer blant annet løsninger for:Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.

sol er en del av Aller Media

Hvorfor ser du denne annonsen

Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger

Les mer om innstillinger

Aller Media eier nettstedene Dagbladet, Sol, DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi

Les mer om Aller Media og annonser