Inwell Clinique – 27 års erfaring og sterk fagkompetanse

Annonsørinnhold:

Riktig hudpleie og rutine er essensielt for å forbedre og vedlikeholde pen hud. Når man er rundt 25-30 år går man som regel med make-up krem. Med alderen, når man har pleid huden lenge med gode produkter, går man bare med en lett dagkrem med farge og solbeskyttelse, og gjerne litt lipgloss, maskara og rouge. Kunder som har gått til meg i mange år bruker nesten ikke make-up fordi huden ser sunn og frisk ut. Noen ser til og med yngre ut nå enn for 5 år siden.


Jeg opplever at mange bruker mindreverdige hudpleieprodukter som legger seg som en film på huden. Slike produkter kan være behagelige å smøre på, men de gir ikke forventet resultat. For noen år siden kåret “ekspertpaneler” i blader som Se og Hør, Tara, Hjemme og Kamille de beste hudpleieproduktene. Kriteriene var bl.a. at produktet skulle smøres lett ut og føles god på huden, men ingen var opptatt av hva bruk av de ulike kremene ville gjøre på lengre sikt. I slike tester kom ofte billige kremer, som er fulle av mineraloljer og unyttige fyllstoffer, på topp.


Jeg startet nettbutikken for å kunne tilby gode, velrennomerte produkter som hjelper deg med å forbedre en hudtilstand som du ikke er helt fornøyde med. Jeg hjelper også kundene mine med å holde i sjakk tilstander som skyldes hudsykdom, f.eks. rosacea eller acne, men i alvorlige tilfelle kan slike hudsykdommer kreve hjelp fra hudlege.


Produktene som brukes på Inwell Clinique har Inna selv testet over en rekke år. Det er derfor kun produkter av høyeste kvalitet, og med dokumentert og opplevd effekt, som får innpass i klinikken. Inna vet hvilke produkter og behandlinger som fungerer på ulike hudproblemer, og du vil derfor få effektiv behandling tilpasset deg og din hud.


Her kan du lese mer om våre produkter og merker:


Se alle våre merker her