Med to nei på rad, hadde vi egentlig gitt litt opp med å få lån til egen bolig

Betalt annonseinnhold:


Selv om begge var i fast jobb var det ikke nok for bankene da begge har studielån, lite egenkapital, et lite barn og et til på vei.


– Med to nei på rad, hadde vi egentlig gitt litt opp, forteller Andreas Olsen Lehn.


Børge Finsæther har mange kunder som har fått nei fra flere banker når de har søkt selv. Nå vil han og hans kollegaer gjerne hjelpe flere med å søke om boliglån.


– Dette tilfellet er langt fra unikt. Vi ser ofte at det er utfordrende for unge par å komme inn på boligmarkedet på grunn av reglene som bankene må forholde seg til, sier Børge Finsæther, partner og områdeleder i Eiendomsfinans i Harstad.


Få hjelp med boliglån

Siden 2005 har han hjulpet privatpersoner med å få nye lån eller refinansiere gamle lån – alt for å oppfylle boligdrømmene Harstadværingene sitter på.


– Vi har flere ganger opplevd at folk har tatt en runde hos bankene selv, og ikke fått hjelp. Så har de blitt tipset, «ta en prat med han Børge», og da er mitt svar omtrent alltid «dette får vi til». Svært ofte får vi ordnet finansiering til drømmeboligen, forklarer Finsæther.


Eiendomsfinans har avdelinger mange andre steder i Norge. Her sitter det over 70 engasjerte rådgivere klare til å hjelpe kunder med blant annet; nytt boliglånrefinansieringsletting av betalingsanmerkningerbillånseniorlånomstartslån og hjelp til å samle dyre smålån.


Med et rikt utvalg av samarbeidende banker, finnes det mange løsninger og muligheter for den enkelte kunde.


Låneeksempel pr 1. des 2021:

Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-